Advertisement

Afganistan Cumhurbaşkanı / Cumhurbaskani Erdogan Dan Afganistan La Diplomatik Iliskilerin Kurulmasinin 100 Yil Donumu Mesaji Haberler : Jun 20, 2021 · abd’nin afganistan’da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor.

Afganistan Cumhurbaşkanı / Cumhurbaskani Erdogan Dan Afganistan La Diplomatik Iliskilerin Kurulmasinin 100 Yil Donumu Mesaji Haberler : Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor.. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın. Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. Nato'nun ise afganistan'da 7 bin 500 civarında askeri bulunuyor. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü.

2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada.

Afganistan Cumhurbaskani Gani Ulkedeki Durumdan Birden Cekilme Karari Alan Abd Sorumlu Bbc News Turkce
Afganistan Cumhurbaskani Gani Ulkedeki Durumdan Birden Cekilme Karari Alan Abd Sorumlu Bbc News Turkce from ichef.bbci.co.uk
Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. 18 hours ago · afganistan cumhurbaşkanı gani ülkesinden el sallayarak kaçmış. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi.

Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk.

Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. 18 hours ago · afganistan cumhurbaşkanı gani ülkesinden el sallayarak kaçmış. Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada.

Jun 20, 2021 · abd'nin afganistan'da 2 bin 500 civarında askeri ve 18 bine yakın sözleşmeli personeli bulunuyor. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte taliban'ın başkenti kuşattığı duyuruldu.

Irtasgpp42qkcm
Irtasgpp42qkcm from cdntr1.img.sputniknews.com
Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, akşam saatlerinde kabil havalimanı'ndan kalkan bir uçakla ülkesinden ayrıldı. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi.

1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, akşam saatlerinde kabil havalimanı'ndan kalkan bir uçakla ülkesinden ayrıldı.

Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Nato'nun ise afganistan'da 7 bin 500 civarında askeri bulunuyor. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın. Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, akşam saatlerinde kabil havalimanı'ndan kalkan bir uçakla ülkesinden ayrıldı. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini.

Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. 18 hours ago · afganistan cumhurbaşkanı gani ülkesinden el sallayarak kaçmış. 1 day ago · afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. Nato'nun ise afganistan'da 7 bin 500 civarında askeri bulunuyor.

Afganistan Cumhurbaskani Haberleri Afganistan Cumhurbaskani Haber Haberler
Afganistan Cumhurbaskani Haberleri Afganistan Cumhurbaskani Haber Haberler from foto.haberler.com
Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. 1 day ago · taliban'ın kabil'i ele geçirmesinin ardından ardından afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öğrenildi. Ülkeyi terk etmesinin ardından sosyal medya hesabı üzerinden ilk kez açıklama yapan gani, rahman ve rahim olan allah'ın. Nato yetkilileri de kabil havaalanındaki tüm ticari uçuşların askıya alındığını söyledi. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. 18 hours ago · afganistan cumhurbaşkanı gani ülkesinden el sallayarak kaçmış. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi.

Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin.

Afganistan cumhurbaşkanı gani, abd dışişleri bakanı pompeo ile görüştü. Yapılan açıklamada taliban'ın kabil'i kuşatmasının ardından yönetimin devri için müzakerelere başlanacağı ifade edilirken bir de istifa haberi geldi. 2014 yılından beri afganistan'ın cumhurbaşkanı olan gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini. 1 day ago · afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Reuters'a konuşan üst düzey i̇çişleri bakanlığı yetkilisi, cumhurbaşkanı eşref gani'nin. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği iddia edildi. Afganistan i̇çişleri bakanlığı'ndan üst düzey bir yetkili yaptığı açıklamada, afganistan devlet başkanı eşref gani'nin. Reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani' nin ülkeyi terk. # afganistan cumhurbaşkanı gani , biden , beyaz saray , joe biden May 17, 2020 · afganistan cumhurbaşkanı haberleri, son dakika afganistan cumhurbaşkanı haber ve gelişmeleri burada. Taliban'ın kabil'de kontrolü sağlamasının ardından tacikistan'a kaçan afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin uçağa binerken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. 1 day ago · afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. 1 day ago · afganistan i̇çişleri bakanlığı, taliban'ın başkente girmesinin ardından, yönetimin devri için müzakerelere başlanacağını duyurmasının ardından, vatanımı savunmaya devam edeceğim diyen afganistan cumhurbaşkanı gani istifa ettiği iddia edildi.

Posting Komentar

0 Komentar